Vertegenwoordigers van Fontys Hogeschool Internationale Economie (FIHE) bezochten onlangs weer de jaarlijkse conferentie van de Asia Pasific Association for International Education (APAIE). Deze keer gingen voor het eerst ook vertegenwoordigers van Fontys International Office (FIO) en Fontys Hogeschool Marketing Management (FHMM) mee.

 


FIHE presenteerde zich dit jaar voor het eerst tijdens de conferentie met een stand onder de naam Fontys International Businessschool. Adjunct-directeur Thomas Merz van FIHE: ?We hopen met deze nieuwe naam onze internationale economische opleidingen nog duidelijker in het buitenland op de markt te kunnen zetten.? Voor FIHE is deze conferentie al jaren een vast onderdeel van haar internationale activiteiten. ?Vooral omdat we op deze manier onze banden met bestaande exchange partners kunnen aanhalen. Wij merken dat het investeren in een goede relatie met partners, leidt tot waardevolle samenwerkingsverbanden die verder strekken dan alleen exchange. Zo hebben we met onze partners onder andere gesproken over double degree programma?s?, aldus Merz. Van FIHE was verder aanwezig Fabian Girod, hoofd internationale relaties. Fridy Smits, manager van de opleiding International Business & Management Studies vertegenwoordigde FHMM en Wessel Meijer was er als hoofd van FIO.


 


Contact


Het doel van de conferentie die gehouden werd in Taipei in Taiwan is hogescholen en universiteiten uit Azi?, Australi? en Oceani? met elkaar in contact te brengen en met andere instituten uit de hele wereld.