In het Atrium van het stadhuis Den Haag vindt op maandag 28 juni de opening plaats van de fototentoonstelling  ?Taiwan Subliem.?


 


?Taiwan Subliem?  bestaat uit foto?s in vier categorie?n, die gemaakt zijn door fotografen die gedurende vele jaren Taiwan en de kleinere eilanden hebben doorkruist voor het vastleggen van de wonderen van mens en natuur:


   1. In VogelvluchtEen blik vanuit de lucht op Natuurlijk Taiwan, toont fotograaf Chi Po-lin de pracht van de bergen, kustlijnen en waterwegen van Taiwan en


brengt hij tegelijkertijd de adembenemende ervaring over die een blik vanuit de lucht op het eiland biedt.  


 


2.         In Passie – Hemels Festijn van de Uitvoerende Kunsten, biedt fotograaf Liu Chen-hsiang een kennismaking met de diversiteit en vitaliteit van de moderne dans en het traditioneel theater op Taiwan. 


 


3.         In Volksgebruiken ? Samensmelting van het Aardse en het Goddelijke, presenteert Huang Ting-shen taferelen uit het dagelijks leven die direct of indirect geworteld zijn in het spirituele. 


 


4.         In Raakvlakken ? Ritmes van Mens en Natuur, belicht fotograaf Chen Chih-hsiung hoogtepunten van het kleurrijk natuurlijk toneel waarin het menselijk drama tot uiting wordt gebracht.


 


De fototentoonstelling is vrij toegankelijk en is tot 15 juli 2010 te zien.